Nie jeste� zalogowany/zarejestrowany na tej stronie. Prosimy zaloguj si� lub zarejestruj. Aby si� zarejestrowa� kliknij tutaj...

Poprzedni temat «» Nast�pny temat

Tagi tematu: ban , dla , masterczubek

Zamkni�ty przez: Route^
Wto 09 Kwi, 2013 16:54
Ban dla *Masterczubek
Autor
Wiadomo��

Do��czy�: 07 Sie 2012
Otrzyma� 1 piw(a)
Ostrze�e�:
 10/5/10
 #1  Wys�any: Nie 07 Kwi, 2013 22:16   Ban dla *Masterczubek
Nick: *Masterczubek
IP : 79.186.233.65 - STEAM_0:0:1505897128 (nawet na steam czitowa�)
Czas/Data: Dzi� 20:56-21:21
Dow�d (demko albo screeny): HLTV diablo, runda: 13 do ko�ca tej rundy ogl�da� wystarczy. Przy okazji 3 runda po�owa najlepsza wsp�praca przyjaci� ;d . I tak w nast�pnej mapie �w gracz nie mia� ju� czit�w, wi�c go nagra� NIE MOG�EM, to zg�osi�em na u@ tak jak to mi ka�ecie do Pezeta i mu m�wi� Pezet, bo kole� czitowa� na cs_italy a teraz ju� czit�w nie ma, ale HLTV nagra�o, sprawd� �e jest w oko�o. 20:00-21:00 demko cs_italy mapa, to ten NIE ODPISA� nawet, to po 5 minutach mu to wypomnia�em, ten gada zr�b mu demko i na forum, ja odpowiadam jakie demko jak jest hltv przecie� ju� czit�w nie ma to po co robi� demko?! pytam go od czego w ko�cu jest to hltv ?! a ten cwaniaczek "po to �eby� si� pyta�" i nic w sprawie czitera nie zrobi�, byle kogo na tych admin�w bierzecie, co nawet nie chce odpisa� na zg�oszenie, ale jakbym napisa� na say to by plu� si�,�eby na u@ pisa�, dlatego NIGDY nie pisz� na u@ bo nie zwr�cicie uwagi nawet na to!

Edit: a ty masz obowi�zek odpisa� na zg�oszenie marny adminie, nie wiem co ty tu robisz, dajesz bany za co� co w og�le w regulaminie nie ma, nie interesujesz si� zg�oszeniami, prowokujesz,olewasz wszystko!
Ostatnio zmieniony przez Szjusi Pon 08 Kwi, 2013 14:00, w ca�o�ci zmieniany 2 razy  
Postaw piwo autorowi tego posta

^Pezet
The Best

Do��czy�: 19 Pa� 2011
Sk�d: z Dnia i Nocy
Piwa: 16/12
 #2  Wys�any: Pon 08 Kwi, 2013 00:32   
zwracana uwaga na u@ jest zawsze , wybacz ale my nie mamy czasu by lata� po HLTV i tego szuka� , jeste� , robisz demko wstawiasz na forum i po problemie , nawet teraz ci si� nie chcia�o tego wstawi� , a co do zaistnia�ej sytuacji sam masz dost�p do tego demka wiec jak masz czas sam mo�esz je wrzuci� na forum a nie tylko p�aka� ci�gle

Do��czy�: 29 Maj 2009
Sk�d: dz-wo
Piwa: 200/21
 #3  Wys�any: Wto 09 Kwi, 2013 16:54   
Gra�e� na serwerze to mog�e� nagra� demko.
Obejrzenie HLTV zajmuje troch� czasu.
Prosz� o nagrywanie demek i wrzucanie na forum, cziter zostanie szybciej ukarany.

Close!

Wy�wietl posty z ostatnich:   
Ten temat jest zablokowany bez mo�liwo�ci zmiany post�w lub pisania odpowiedzi
Nie mo�esz pisa� nowych temat�w
Nie mo�esz odpowiada� w tematach
Nie mo�esz zmienia� swoich post�w
Nie mo�esz usuwa� swoich post�w
Nie mo�esz g�osowa� w ankietach
Nie mo�esz za��cza� plik�w na tym forum
Mo�esz �ci�ga� za��czniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku