Nie jeste� zalogowany/zarejestrowany na tej stronie. Prosimy zaloguj si� lub zarejestruj. Aby si� zarejestrowa� kliknij tutaj...

Poprzedni temat «» Nast�pny temat

Tagi tematu: demko , nr , verka

Przesuni�ty przez: ^^^Deed
Nie 10 Sty, 2010 19:12
verka demko nr 2
Autor
Wiadomo��
Mentor
Szczery do b�lu

Do��czy�: 14 Pa� 2009
Sk�d: Wroc�aw
Piwa: 2/1
Ostrze�e�:
 2/5/10
 #1   Wys�any: Nie 01 Lis, 2009 00:39   verka demko nr 2
Nick : Verka
IP : 91.214.0.250:27005
Czas/Data : 00 00 1.11.2009
Dow�d demko : TU
Twoja wypowiedz : Ja nie myl� si�, jak m�wi� �e on ma esp, to tak jest, ja prawie nigdy si� nie myl�... Nie odpu�ci�em i teraz wam to udowodni�em.
Hok chcia�e� kr�tkie demko to masz....
Akcja m�wi za siebie, wiedzia� doskonale �e tamten kole� tam kampi... i by� przygotowany, przelecia� p� mapy i nie sprawdzi� ani jednego k�ta, ale nagle sprawdzi� czy kogo� nie ma za drzwiami... dziwne co? Zauwa�cie jak lekko ruszy� mu si� celownik (na tego ct-eka co kampi�) w momencie jak wskoczy� na bs i skaka� dalej, czyli przed wlotem za drzwi.

Verka czitowa� ca�y wiecz�r... skanowa� mnie perfidnie, ustawia�em si� humanem specjalnie w zakamarkach gdzie nawet nikt nie chodzi... on i tak mnie skanowa� zawsze...
On na pewno oszukuje, poprzednie demko ocenili�cie na czyste i poczu� si� pewnie...

PS Verka �mieje si� ten kto si� �mieje ostatni. Ja nigdy nie odpuszcz� takim jak ty...

Do��czy�: 29 Pa� 2009
Sk�d: Warszawa
Postawi� 2 piw(a)
Ostrze�e�:
 5/5/10
 #2  Wys�any: Nie 01 Lis, 2009 20:34   
1)demko krotkie 10s
2) jest tylko 1 akcja
3) rozgladalem sie po miejscach tylko ze mam tak rozjasnionego cs'a ze widze ciemne miejsca normalnie
4)ten koles kampil tam co runde
5)nie podskakiwalem
6)ak ma taki roz�ut jak sie wali full auto i tak wyglada jak aim nieraz
7)jak krecisz demko to na specu sie siedzi i sie niekreci demka 10s wiecej twojej gry widac niz mojej :))

Mentor
Szczery do b�lu

Do��czy�: 14 Pa� 2009
Sk�d: Wroc�aw
Piwa: 2/1
Ostrze�e�:
 2/5/10
 #3  Wys�any: Nie 01 Lis, 2009 20:40   hahah
kampi� co rund�??? !! !! lol, zaraz ci udowodni� oszu�cie �e od pocz�tku mapy ani razu nie szed�e� drog� na bs'a B... nie wal takiej �ciemy, ja nie pisz� �e ty masz aima, skanowa�e� wida� to po ruchu celownika, je�li nikt nie da ci bana, to ja chyba ju� podzi�kuje za wsp�prac�....

Demka do pobrania: tutaj
OK widz� �e nie mog� was przekona� �e ma esp, wi�c daje wam Verk� z wersj� ESP:::
demko verka3 : Verka gra pewnie siebie, ma dobr� celno��.

demko verka4 : za plec�w nie mo�e mie� wh, ale wida� jak strzela, jak jest pewny siebie

Wersja verki bez esp zaraz po tym jak skapn�� si� �e wszed�em na specta, na demie nagrane jest wy� czit�w!!!, bez ESP verka ma s�aby refleks, kiepsk� celno��, wog�le nie umie strzela�!!:

demko verka8 : oO co robi verka? mama go wo�a na kolacj�? chce zrobi� siusiu? Bo nagle dziwnie po tym jak wszed�em na specta zatrzymuje si� na minut� na respie... myszka mu si� czasami rusza wi�c jest przy komputerze, co� robi... Po tym jak wy�. esp dok�adnie wszystko, idzie gra�, tu chyba widzicie ogromna r�nice, nagle verka ma refleks jak s�o�, strzela jakby si� uczy� gra� w cs'a, nie jest w stanie nawi�za� walki z graczem kt�ry ma 6:9.

demko verka9 : wida� jak verka ma dobre s�uchawki i gra uczciwie, ale nagle ju� sprawdza ka�d� stron�, dalej strzela kiepsko, gra zupe�nie inaczej...

PS dla lepszego efektu prosz� ogl�da� w kolejno�ci od g�ry. Dzi�kuje

Dzi� verka wszed� na serwer i si� ze mnie �mia�, w� czity i oszukiwa�, na pocz�tku my�la�em �e nie jest taki g�upi ale jak mnie zeskanowa� raz to od razu zacz��em kr�ci�, ale by�o to niestety zbyt p�no, poniewa� po prostu chcia�em sobie te� chwil� pogra�... bo wiem �e i tak nie docenicie mojej pracy, a przede wszystkim nie widzicie tego co ja w grze takiego gracza...
Ostatnio zmieniony przez Mentor Nie 01 Lis, 2009 21:52, w ca�o�ci zmieniany 1 raz  
Postaw piwo autorowi tego posta

Marta
foka_hoka

Do��czy�a: 22 Cze 2009
Sk�d: PL
Piwa: 29/20
 #4  Wys�any: Nie 01 Lis, 2009 22:05   
Obejrza�am wszystkie. Nic nie widz�. Przykro mi. Doceniam trud w tym wszystkim. Jednak dla mnie nie s� to wi���ce dowody. To nie chodzi o to, �e mamy z�y stosunek do Ciebie. Po prostu s� pewne zasady przyznawania ban�w i niestety te demka nie kwalifikuj� Verki do bana.

Pozdrawiam.

Do��czy�: 03 Maj 2009
Piwa: 1447/249
Ostrze�e�:
 1/5/10
 #5  Wys�any: Pon 02 Lis, 2009 17:47   
Cytat: « Zaznacz » « Rozwi� »
Nick : Verka
IP : 91.214.0.250:27005
Czas/Data : 00 00 1.11.2009
Dow�d demko : TU

Je�eli chodzi o t� akcj� z bram� to MARTA zauwa�y�a u siebie co� takiego (gra na modelach z source):

A u mnie jest to troch� mniej widoczne, ale jednak:

Czyli demko czyste.

Mentor napisa�/a: « Zaznacz »
demko verka3 : Verka gra pewnie siebie, ma dobr� celno��.

My�le �e powinni�my go zbanowa� za celno�� i pewno��. Kpina to co uskuteczniasz. �adnego dowodu to demo nie stanowi - czysto.

Demo verka4:
Akcja ze skrzynk� jest podejrzana ale:
1.jest to tylko jedna akcja
2. S�ycha� jak ten kole� podnosi/ upuszcza bro� wi�c...

Przesta� oskar�a� tylko poka� sensowne dowody.

Mentor do Marta na PW:
musia�a� zamkn�� temat? mo�e kto� inny chcia�by oceni�... wy chyba naprawd� tylko potraficie rozpozna� boty z aim botem...

Ka�dy admin kt�ry b�dzie si� chcia� wypowiedzie� mo�e pisa� posty mimo �e temat jest zablokowany, a jak komu� bedzi� zale�a�o to napisze PW do Moda albo nowy temat za�o�y. Radz� uwa�a� co i do kogo piszesz takim tonem

ja prawie nigdy si� nie myl�...

Ja te�... dziwne...
Postaw piwo autorowi tego posta

HaRRy
Demko + Forum = Ban

Do��czy�: 25 Pa� 2009
Piwa: 16/7
 #6  Wys�any: Pon 02 Lis, 2009 22:26   
Mentor. Powiedz mi, o co Ty si� tyle k�ucisz? <mysli> Oni i tak mu tego bana nie dadz�, czy ma esp, czy nie, czy ma wh, czy nie. Oboj�tne. Pewnie nawet jak by aima mia� <killer> , to te� by bana nie dosta�, bo masz "za sa�abe dowody" <hahaha> . Pewnie nawet mojego posta usun�, bo "niczego nie wnosi" ale ja wiem jedno. To nie ma sensu. Admini s� tu tak kiepscy �e szkoda gada�. Jeden ma 15 lat i ci�gle wypisuje "�al", inny ma nawet taki nick, kolejny w og�le my�li �e jest bogiem i potrafi rozpozna� ton CZYTANEJ wypowiedzi (^^), alfabecik, to nawet sie przyznal do wh a i tak UB dosta�. Ta gra nie jest warta �wieczki ;]

Cz�owieku, albo przesta� si� przejmowa� licznymi cziterami na tej serwerowni, albo poprostu zmie� war3fta ;] Taka moja rada. Jak si� nie przestaniesz tym tak zamartwiac to w paranoje wpadniesz, i zaczniesz nawet najwi�ksze lamy oskar�a� o czity ;]

Do��czy�: 29 Pa� 2009
Sk�d: Warszawa
Postawi� 2 piw(a)
Ostrze�e�:
 5/5/10
 #7  Wys�any: Wto 03 Lis, 2009 07:52   
Mentor tak ci zalezy zeby mnie zbanowali?? moge ci nagrywac demko jak gram chcesz tego??

HaRRy
Demko + Forum = Ban

Do��czy�: 25 Pa� 2009
Piwa: 16/7
 #8  Wys�any: Wto 03 Lis, 2009 11:06   
hahahaha!!!! Verka!!! Dobre ;] jeste� zaje*** nie no ale si� u�mia�em!!! GZ!!! te� sobie moge zrobi� sam demko jak gram ;] to zaden problem gra� jak lama i krecic demko ;] wida� ze nie wiesz co mowisz :P

Do��czy�: 11 Sie 2009
Sk�d: Ruda �l�ska
Piwa: 108/23
 #9  Wys�any: Wto 03 Lis, 2009 12:33   
Dobra to tak nie moze byc, ZAMYKAM

Wy�wietl posty z ostatnich:   
Ten temat jest zablokowany bez mo�liwo�ci zmiany post�w lub pisania odpowiedzi
Nie mo�esz pisa� nowych temat�w
Nie mo�esz odpowiada� w tematach
Nie mo�esz zmienia� swoich post�w
Nie mo�esz usuwa� swoich post�w
Nie mo�esz g�osowa� w ankietach