Nie jeste� zalogowany/zarejestrowany na tej stronie. Prosimy zaloguj si� lub zarejestruj. Aby si� zarejestrowa� kliknij tutaj...

Poprzedni temat «» Nast�pny temat

Tagi tematu: aim

Zamkni�ty przez: Kacper
Pon 01 Lut, 2010 23:56
aim
Autor
Wiadomo��
dadak
BAN !

Do��czy�: 16 Sie 2009
Sk�d: Bia�ystok
Piwa: 118/20
 #1   Wys�any: Pi� 29 Sty, 2010 01:00   aim
Nick :ecstazy
IP : 89.228.59.248
Czas/Data : dzi� 23:50
Dow�d (demko albo screeny) http://www.speedyshare.co...35/czit_aim.rar
Twoja wypowiedz: jak wida� na demku to 100% aim gra�em w TT ecstazy gra� w CT gdzie by�my nie wyszli z teamem TT to ka�dy od niego dostawa� od razu head-y to wszystko wydarzy�o si� na mapie de_kabul na demku jest te� dobry przyk�ad jak gracz o nicku "rapmen" siedzia� ko�o respa CT capmil za �cian� a tu ecstazy tylko si� wychyli� jednym strza�em strzeli� prosto w g�ow� i tak by�o na okr�g�o ledwo mi si� uda�o go z�apa� na demku bo jak zobaczy� �e kr�c� demko mu to od razu wyszed� du�o by�o takich zda�en �e jeden strza� i head na prawd� co� mia� takich umiej�tno�ci by nikt nie mia� �eby strzela� w g�ow� przez �cian� :D

Wi�c ecstazy to AIM jak wida� z reszt� na demku PROSZ� O PERMA DLA NIEGO TACY LUDZIE NIE POWINNI GRA� NA SK SERVIE !! !!!!!!!!!!!!!!!!! :D
Ostatnio zmieniony przez dadak Pi� 29 Sty, 2010 01:04, w ca�o�ci zmieniany 1 raz  
Postaw piwo autorowi tego posta

Shaggy
Hax czy Hajt^^?

Do��czy�: 28 Gru 2009
Sk�d: �wi�tokrzyskie
Piwa: 11/10
 #2  Wys�any: Pi� 29 Sty, 2010 07:39   
Moim zdaniem to demko nie dowodzi aima.Mo�na to zaliczy� do wh ale musieli by si� wypowiedzie� inni admini poniewa� by�o wiele kontrowersyjnych akcji.

Do��czy�: 01 Pa� 2009
Sk�d: Myszyniec
Piwa: 329/80
 #3  Wys�any: Pi� 29 Sty, 2010 08:34   
AIM'A nie ma na pewno a co do WH bym si� zastanawia� ! Poczekajmy co inni powiedz� !

Polub nas na facebook.com i dowiaduj si� o najnowszych ofertach, promocjach, konkursach.
B�d� na na bie��co.

URLOP BEZTERMINOWY.

HaRRy
Demko + Forum = Ban

Do��czy�: 25 Pa� 2009
Piwa: 16/7
 #4  Wys�any: Pi� 29 Sty, 2010 11:24   
moze miec wh a nawet ma bo nie gra na steam a takie akcje jakie on robi to nawet wierzyc sie nie chce. jak dla mnie powinien byc Ban perm

Do��czy�: 20 Gru 2009
Sk�d: KujawY
Piwa: 473/14
 #5  Wys�any: Pi� 29 Sty, 2010 11:34   
WH podejrzane obejrz� jeszcze kilka razy i dam zna�.
Ostatnio zmieniony przez F!sh3r Nie 31 Sty, 2010 14:45, w ca�o�ci zmieniany 1 raz  

Do��czy�: 29 Sty 2010
Ostrze�e�:
 2/5/10
 #6  Wys�any: Pi� 29 Sty, 2010 12:23   
haha ludzie bo nie mam steama to ma wh !?? opanujcie si� jestem czysty gram na s�uch i g�uchy nie jestem jak kto� biegnie z daleka a zaraz idzie cicho ale ju� go s�yszalem poczekam zabije go a juz sie zali �e mam wh ! nauczcie sie gra� ludzie .. brak mi s�ow

a co do filmiku to tam ma by� aim ?? ty kiedy kolwiek widziales na aimie kogo� albo niby wh ?? brak mi s��w
Ostatnio zmieniony przez ecstazy Pi� 29 Sty, 2010 12:27, w ca�o�ci zmieniany 1 raz  

dadak
BAN !

#7  Wys�any: Pi� 29 Sty, 2010 13:26   
mo�liwe �e mia� farta z tymi hedami ale wh to na 100% ma ciekawe sk�d wiedzia� gdzie wyjdziemy za ka�dym razem...... ciekawe co s�ysza�e� ecstazy nawet jak szed�em po cichu to za ka�dym razem wiedzia�e� gdzie wyjd� tak samo jak inni gracze wtedy na tej mapie "rapmen" zosta� sam na sam z tob� szed� po cichu a ty od razu wiedzia�e� gdzie on jest i strzela�e� przez skrzynk� wi�c nie m�w �e nie masz tego wh tu nawet nie chodzi o steama
nie wa�ne nie masz odwagi si� przyzna� �e gra�e� na wh masz nawet wypowiedzi innych graczy kt�rzy te� to zauwa�yli

WI�C BAN PERM JAK NIC MIA� WH I NIE CHC� SI� PRZYZNA� TAK NA S�UCH SI� NIE DA GRA� !! !!!!!!!!!!! JAK GRA� ecstazy
Ostatnio zmieniony przez dadak Pi� 29 Sty, 2010 13:28, w ca�o�ci zmieniany 1 raz  

Ostrze�e�:
 2/5/10
 #8  Wys�any: Pi� 29 Sty, 2010 13:46   
mam wam ponagrywac demka z gry ?? czlowieku pograj d�u�ej w tego csa to zobaczymy jak ty bedziesz gra� a nie dostanie 2 banki przez skana i p�acze �e kto� ma wh najlepiej dobrego gracza wyzwa� od hax�w i tyle mam si� przyzna� do wh kt�rego nie mam i nigdy nie u�ywa�em przepraszam ale nie ma�o graczy na serwie co dobrze graj� i tez skany wal� itp ?? i co te� niby nied�ugo pos�dzicie o wh ?? gra�em mape z kucharem i tam niby tez mialem wh ? bo staty wbilem 38 na 9 ?

edit bY hok: mary�ka jak juz dajesz warny za reklame w podpisie to usu� j� z posta
bY Maryska : Sorka m�j b��d �le spojrza�em ! Zmniejsz� warto�� Warna !

Sk�d: Myszyniec
Piwa: 329/80
 #9  Wys�any: Pi� 29 Sty, 2010 14:06   
No ja tam za bardzo nic nie widz� i nie chce nikomu nic zarzuca� ale je�li uwa�acie �e je�li kto� nie ma steam to co� ma si� grubo myli !
Ja jeszcze prosz� jednak o wypowiedz innych admin�w !(ZIELONYCH)

Polub nas na facebook.com i dowiaduj si� o najnowszych ofertach, promocjach, konkursach.
B�d� na na bie��co.

URLOP BEZTERMINOWY.
Ostatnio zmieniony przez Maryska Pi� 29 Sty, 2010 17:10, w ca�o�ci zmieniany 3 razy  

dadak
BAN !

#10  Wys�any: Pi� 29 Sty, 2010 19:02   
sory �e si� jeszcze wetn� ale tu w og�le nie chodzi o steama ja nie zacz��em tego tematu nie wszyscy ludzie graj� z czitami po prostu ecstazy wczoraj gra� na wh prawie ka�dy gracz si� potem t�umaczy �e ma dobre s�uchawki i gra na s�uch albo m�wi �e gra 5 lat jest taki dobry w cs-a stare �piewki du�o graczy zauwa�y�o �e ecstazy dziwnie gra ciekawe jak on robi te skany �e w ka�dej rundzie przez �cian� wali prosto w g�ow�

zanim zacz��em kr�ci� demko to wcze�niej jeszcze gorzej by�o na okr�g�o wali� przez �ciany ledwo go z�apa�em na demku wida� na nim jak wie ecstazy gdzie wychodzimy gdzie campimy zawsze wiedzia� szkoda gada� nawet si� przyzna� nie umie :D :D nale�y si� mu za to perm WH na 100 % :D :P

Marta
foka_hoka

Do��czy�a: 22 Cze 2009
Sk�d: PL
Piwa: 29/20
 #11  Wys�any: Pi� 29 Sty, 2010 20:58   
Po �ci�gni�ciu mam napisane, �e plik zosta� �le zarchiwizowany :( Nie mog� obejrze� :(

Ostrze�e�:
 2/5/10
 #12  Wys�any: Sob 30 Sty, 2010 14:40   
dadak ty ju� si� lepiej nie komentuj bo tak jak ty grasz to ci wszyscy na haxach graja naucz si� gra� cz�owieku nie wiem czy zostanie ten ban czy nie jestem czysty i nie mam zamiaru si� wiecej t�umaczy� nauczcie si� grac lepiej a wtedy pogadamy a mog�em te demka zasrane kr�cic to by wam szczeny opad�y... bw czekam na odp innych admin�w co z tym banem dalej .

Do��czy�: 11 Sie 2009
Sk�d: Ruda �l�ska
Piwa: 108/23
 #13  Wys�any: Sob 30 Sty, 2010 15:10   
Jak dla mnie czysty i tyle

Do��czy�: 11 Pa� 2009
Sk�d: Ruda �l�ska
Piwa: 8/20
 #14  Wys�any: Sob 30 Sty, 2010 15:44   
ja niestety tez nie moge odpalic demka :/
Ostatnio zmieniony przez Kuchar Sob 30 Sty, 2010 15:45, w ca�o�ci zmieniany 1 raz  

Do��czy�: 19 Pa� 2009
Sk�d: mam Aima?
Piwa: 104/35
 #15  Wys�any: Sob 30 Sty, 2010 15:49   
Kuchar napisa�/a: « Zaznacz »
ja niestety tez nie moge odpalic demka :/

Ja te� nie mog� ;/
dadak, Jak by� m�g� to wrzu� plik .dem a nie .rar bo jest problem z pobraniem i obejrzeniem demka. Z G�ry Thx. :)

HaRRy
Demko + Forum = Ban

Do��czy�: 25 Pa� 2009
Piwa: 16/7
 #16  Wys�any: Sob 30 Sty, 2010 17:26   
ecstazy,
Puki co, to mi "szczena" opada, jak widz� Tw�j spos�b pisania...

Mo�e i Dedak nie gra idealnie, ale w por�wnaniu z twoim polskim, to jest o niebo lepszy. Ci�ko zrozumie� zdania, a ponadto za bardzo si� denerwujesz...

Opanuj si� i na spokojnie pisz to, co napisa� chcesz. Nie ka�dy jest w stanie Cie zrozumie�...

Co do Twojej winy czy nie winy, to demka m�wi� same za siebie. Dosta�e� bana, a to kolejny dow�d, �e administracja uwa�a podobnie.

dadak
BAN !

#17  Wys�any: Sob 30 Sty, 2010 19:08   
http://www.speedyshare.com/files/20654019/567.dem
macie jak to ju� nie pomo�e to nie wiem obejrzyjcie te demko na prawd� uwa�nie ecstazy mia� wh jak nic szkoda �e wtedy nie grali�cie by�cie zobaczyli jego akcje jak zabija przez �cian� to nie by�y skany !! !!!

ecstazy nie pogr��aj si� na prawd� nie umiesz si� przyzna� �e gra�e� na wh i sory ale ja gra� umiem ale czasami mi te� mo�e s�abiej i�� i mam s�abe staty w cs-ie
dzi�ki harry za poparcie heh :D :D

A i tak po za tym to bez obrazy ecstazy ale na prawd� po�wicz ten j�zyk polski <nie> :P

ecstazy "TYLKO WINNY SI� T�UMACZY "

Postawi� 1 piw(a)
 #18  Wys�any: Nie 31 Sty, 2010 14:39   
Jak dla mnie, demo czyste.

dadak
BAN !

#19  Wys�any: Nie 31 Sty, 2010 16:14   
Ja my�l� �e ten temat mo�na zamkn�� bo ecstazy ju� dosta� bana za czity od "benego extazy " wida� ze nie tylko ja dostrzeg�em �e on gra z wh beny te� to widzia� i da� mu bana perma to potwierdza moje przypuszczenia odno�nie wh

ecstazy DOSTA� JU� BANA WI�C PROSZ� O ZAMKNI�CIE TEGO TEMATU !! !! :D :P

Ostrze�e�:
 2/5/10
 #20  Wys�any: Nie 31 Sty, 2010 23:17   
Kolego ale Beny da� mi bana jak tylko wszed�em na serwer nawet nie zd��y�em kupi� broni.

Wy�wietl posty z ostatnich:   
Ten temat jest zablokowany bez mo�liwo�ci zmiany post�w lub pisania odpowiedzi
Nie mo�esz pisa� nowych temat�w
Nie mo�esz odpowiada� w tematach
Nie mo�esz zmienia� swoich post�w
Nie mo�esz usuwa� swoich post�w
Nie mo�esz g�osowa� w ankietach
Nie mo�esz za��cza� plik�w na tym forum
Mo�esz �ci�ga� za��czniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku