Nie jeste� zalogowany/zarejestrowany na tej stronie. Prosimy zaloguj si� lub zarejestruj. Aby si� zarejestrowa� kliknij tutaj...

Poprzedni temat «» Nast�pny temat

Tagi tematu: /table , legend , ograniczenie , xp

Ograniczenie Legend !!!/Table XP
Autor
Wiadomo��
CoMe_On
KKS LECH 1922 - 2012

Do��czy�: 03 Maj 2012
Sk�d: Pozna�
Piwa: 3/1
Ostrze�e�:
 2/5/10
 #1  Wys�any: Nie 03 Cze, 2012 21:37   Ograniczenie Legend !!!/Table XP
Witam.
Mam ju� serdecznie do�� patrzenia i grania z graczami takimi jak: Forever,InSaNe kt�rzy non stop graj� legendami. Nie wiem jak serwer ma si� utrzyma� skoro tak ci�ko jest wbi� 200lv. I gracze graj� legendami typu Latias,Celebi i inne transformy.
Przyk�ad Forever de_eldorado 51-1/ inne mapy r�wniez ok. 40-1/2/3. Nie wiem naprawde po co to komu. Popatrzcie na jego Rank. :) na serwerze.
Table Exp jest naprawde �mieszny. Gracze tacy jak Forever graj� na pe�nego Chama(Przepraszam za s�owa) Zeby wbi� 200lv. Ja sam mam 108lv oraz 190k Expa. to jest absurd. Mam rozumie� �e na 200lv. trzeba 500k expa. Prosze o lekkie opuszczenie expa. Bo inaczej tacy gracze b�d� gra� miesi�cami legendami. A graczy na serwie o godzinie 15:00 w Niedziele b�dzie 5/22. Obecnie gra 4 graczy z Legendami Transform.
Wstawiam si� w imi� graczy, kt�rzy maj� dosy� takich graczy oraz tego xpa.

Dzi�kuje i Pozdrawiam All CoMe On

EDIT

Ja osobi�cie podwy�szy� bym cene pokemon�w celebi latias maxymalnie wysoko. Nie wiem czy admini dostrzegaj� jakie to s� pot�ne pokemony
Table xp jest fajny ale po co to skoro taki Forever meczy si� i meczy i b�dzie gra� miesi�c. A gracze si� denerwuj� i wychodz� z siebie...
Xp za pd usun�� bym wgl. Nie wiem po co to komu. za moje pd mo�na wyexpi� pokemona do co najmniej 100lv. Gracz wchodz�cy na serwer nie zna nic a taki Forever gn�bi go maxymalnie. A wy chcecie �eby zaprasza� ludzi na serwer... Pd r�wnie� nie ma. Nie wiem co ja bym zrobi� na miejscu takiego gracza. Prawdopodobnie wyszed� bym od razu.
Niech b�dzie co b�dzie nawet Reset Pokemon�w mo�e by� byle �ebym takich graczy wi�cej widzie�. Nie wiem co na to inni ale na de_eldorado Forevermia� statystyki 51-1 a inny gracz 2-26 Powiedzcie mi co wy na to jakby�cie mieli takie statystyki (2-26).
Prosz� o zrozumienie mnie i innych.

@E:

Chodzi mi o to �eby by�y o wiele dro�sze. Albo skile troch� os�abi�

Pozdrawiam CoMe On

>> http://wyniki.interia.pl/...cid,3#standings <<

JEDNO SERCE JEDNO BICIE - POZNA�SKI LECH PONAD �YCIE !
Ostatnio zmieniony przez CoMe_On Nie 03 Cze, 2012 22:29, w ca�o�ci zmieniany 9 razy  
Postaw piwo autorowi tego posta

Do��czy�: 31 Maj 2012
Postawi� 1 piw(a)
 #2  Wys�any: Nie 03 Cze, 2012 21:48   
Co racja to rajca, pokemony legendarne ma co drugi gracz na serwerze, przez co gra coraz mniej os�b, dzisiaj by�o 8 os�b na serwerze przez takich graczy jak forever czy hell.
Jestem za z�agodzeniem expa (mimo ze tym trudniej si� wbija tym przyjemniejsza jest gra) albo zmniejszenie cen expa za PD.
Ostatnio zmieniony przez kocisz Nie 03 Cze, 2012 21:50, w ca�o�ci zmieniany 1 raz  

Do��czy�: 18 Sty 2012
Piwa: 237/15
Ostrze�e�:
 999/5/10
 #3  Wys�any: Nie 03 Cze, 2012 22:17   
Cytat: « Zaznacz »
Ograniczenie Legend !! !

Co masz na my�li ??

CoMe_On napisa�/a: « Zaznacz »
i inne transformy

Innych nie ma.

A co do tabeli exp'a, jestem za.

Do��czy�: 28 Wrz 2009
Sk�d: Z pola uprawnego
Piwa: 111/3
 #4  Wys�any: Nie 03 Cze, 2012 22:53   
kocisz napisa�/a: « Zaznacz »
dzisiaj by�o 8 os�b na serwerze przez takich graczy jak forever czy hell.

Najwyra�niej maj� ten sam spos�b co ja - sratios/cwelebi w grze - wyj�cie z servera, bo szkoda si� m�czy� (przynajmniej mnie to lekko m�czy, bo mog� takich typ�w ogra�, tyle �e musz� si� skupi�, by widzie� ten lmao pistolecik) na takich nabk�w (tak, uwa�am granie tymi pokami za bycie s�abym).

Do��czy�: 15 Sty 2012
Sk�d: ja jestem?
Piwa: 50/17
 #5  Wys�any: Nie 03 Cze, 2012 23:02   
CoMe_On, doslownie mnie to rozbawilo jak mnie tam umiesciles...
Ale tak poza tym to przeciez chyba po to sa legendy zeby nimi grac a przeciez jak nabije 200 to bd gral czyms innym, i wgl legenda za 30 zl powinna byc mocna.
To moze zrobic tak zeby lecialo wiecej pd i wtedy czesciej mozna kupic expa i szybciej nabic ten 200. Np. Ja wbilem 200 i gralem czyms innym a taki hellboj resetowal go 4 razy to to jest przesada i jestem za aby usunac mozliwosc resetu lvl'a pokemona. Tyle ode mnie.
Ostatnio zmieniony przez InSaNe Nie 03 Cze, 2012 23:04, w ca�o�ci zmieniany 1 raz  

CoMe_On
KKS LECH 1922 - 2012

Ostrze�e�:
 2/5/10
 #6  Wys�any: Nie 03 Cze, 2012 23:07   
<hahaha> No to teraz Maryskowo polecia� po ca�o�ci.
Nie wiem co tu dodawa� co odejmowa�. Granie tymi pokami to szczyt Chamstwa Oraz szczyt �e tak si� okre�l� Noobostwa
Ja r�wnie� jak jestem na lekkim Koxie umiem ogra� takiego gracza, Ale co wtedy jak ma 20-3 i nakupuje sobie 10 Witek czy tam Bia�ek, �elek i nie wiem co jeszcze jeszcze do tego 10 hiper no to �ycz� powodzenia z ca�ego serca
bY Nooke/// nie u�ywaj metinowych skr�t�w prosze ;<

EDIT

InSaNe no mo�e ty to a� tak nie, Ale nie r�nij niewini�tka bo te� grasz Latkiem : Statystyki 20-6.
Propozycja to usun�� EXP za PD. Usun�� mo�liwo�� resetu Xpa Pokemona. Legendy po 50z� :)

InSaNe zanim przy takim expie dobijesz 200lv. To ja pr�dzej skonam z b�lu i ze �miechu, nawet latek ci nie pomo�e :)

Pozdrawiam CoMe On

@EDIT

No widzisz wychodz� bo kto� taki jak Maryskowojest naprawde PRO I nie wiem w czym pretensje, skoro Maryskowo gra czasami naprawd� czasami. Ale ta chwila jest jak ca�y dzie�.Ja nie mam zastrze�e� do Maryskowo Ale mam do was (Ch�opaki <hahaha> ), do tych, kt�rzy graj� latkiem oraz Celebim.

@EDIT

By the summer? This is some fucking joke? InSaNe ?

Przepraszam za s�owa ale lepiej �eby m�odsi si� nie uczyli :) . InSaNe to wymaga�o takiego komentarza
CoMe On: Dobranoc All.

EDIT

Nooke Z g�ry przepraszam ale chce podkre�li� szczyt tego zachowania /// Szpoko :D

#7  Wys�any: Nie 03 Cze, 2012 23:20   
CoMe_On, wiem ze gram latkiem a do wakacji mysle 180 lvl bedzie xDD

A tak poza tymMaryskowo, wiem ze nie grasz legenda ale jak ty siedzisz na serwie to tez ludzie wychodza :/ bo jak nakupujesz tych potow bialek itd. To wgl nie da sie grac. To moze to usunac(poty itd.) moim zdaniem bylo by lepiej

@Maryskowo: Bia�ek, sra�ek, nie kupuj� tego. Poty kosztuj� 2k i jest to wielka kwota, wi�c je�eli chodzi o itemki, to powinno zosta� jak jest.
///PsYcHoL.: Zauwa�, �e Maryskowo kupuje tylko poty, ghosty i transformy. Poza tym nie gra legendami. Jest to ca�kowicie inna rzecz. To co m�wisz nie ma �adnego zwi�zku z tym tematem. Tutaj chodzi o latka i celebiego(transformy), a nie o jakie� bastiodony

Do��czy�: 06 Maj 2012
Postawi� 1 piw(a)
 #8  Wys�any: Pon 04 Cze, 2012 01:10   
Wi�c tak , wg mnie legendy , sregendy itd powinny mie� "jeden skill" np. taki latias ewoluuj� w latiosa.. Przecie� to bzdura ! Latias i latios to pokemony innej p�ci , tak samo jakbym ewoluowa� nidoran f w nidoran m...
Jeden skill dla legendy by rozwi�za� problem.

Druga sprawa to koszt i permanentna legenda...
Nie wyobra�am sobie by kto� raz zap�aci� za poka i mia� go na sta�e , przecie� to kpiny ! bY Nooke/// Naprawd�? Jaki mia�o by to sens? Regularnie wypieprza� 50 z�oty? Na znerfion� legend� z 1 skillem?
Moja propozycja to jeden skill na legend� , koszt 8-15z� (w zale�no�ci od pot�gi skilla) i legenda na 1-2 sezony :)

Jeszcze dwie rzeczy , ceny legend w PD zosta�y podniesione , a przyrost PD zmniejszona ...
Ile ostatni sezon trwa� ? Ponad miesi�c ? Za kr�tko ...

Pozdrawiam Mathieu

Do��czy�: 24 Maj 2012
Ostrze�e�:
 1/5/10
 #9  Wys�any: Pon 04 Cze, 2012 08:56   
Jak dla mnie te latiosy 30 zl to juz jest wydatek ale jak juz sie nimi gra to absurd...
Ja bym je podniosl do 40 , a celebi do 30 .

Do��czy�: 26 Maj 2012
 #10  Wys�any: Pon 04 Cze, 2012 09:04   
a mojej dark lugi si� nikt nie czepia <lol>
Do tematu, latek jest za mocny to fakt. Przydalo by mu sie zrobi� jaki� cd �e zamienia si� raz na 10 sek a cd wynosi 30 sek... czy co�, albo jak u�yje transforma to nie mo�e metronoma.
to tylko moje propozycje

CoMe_On
KKS LECH 1922 - 2012

Ostrze�e�:
 2/5/10
 #11  Wys�any: Pon 04 Cze, 2012 10:14   
Wasze propozycje s� absurdalne, Mathieu legendy po 8-15z�. Pomy�l jak ten serwer by si� utrzyma�. Ka�dy by gra� legend� jak cwelebi Mathieu twoja propozycja to szczyt nie my�l�cego ch�owieka. Bezsensu. 1Skil ?? ?. 2 Skile i cena 60z� :) to moja propozycja.
Chcecie gra� legendami ?.
Robimy reset pokemoda, xp table w d�, Legendy 60z�. Zobaczymy jak gracze b�d� kupowa� legendy za 60z�.
Ja nigdy w �yciu nie kupie legendy pr�cz tej za PD.
Ja mam szacunek do legend, Ale nie znosze nimi gra� jak dla mnie to szczyt "Noobostwa"

I jeszcze do Mathieu: Ja gram 2 dni jak narazie i mam 2k PD. nie wiem co wy macie do PD. Wg. mnie jest to super pomys� du�e GZ Dla administrator�w i all admin�w :)

Legendy po 60z� je�eli tak wam zale�y to kupujcie w tej cenie :)
Albo za 30z� ale s� usuwane po resecie bez mo�liwo��i oddania
I poza tym Table Xp. W lekki d� :)

Pozdrawiam CoMe On

Ostatnio zmieniony przez CoMe_On Pon 04 Cze, 2012 10:16, w ca�o�ci zmieniany 2 razy  

Do��czy�: 20 Maj 2011
Sk�d: K�ty
Piwa: 34/12
 #12  Wys�any: Pon 04 Cze, 2012 12:45   
yy podniesiemy cene pok�w legendarnych i kto je b�dzie kupywa�? prawie nikt, a z czego servery utrzymamy ?
bY PsYcHoL.: �wi�ta racja ;) To akurat jest najwa�niejsze. Drogie legendy=brak kasy na serwa co jest r�wnoznaczne z upadkiem.

Loda Suko !
 Autor postu otrzyma� 1 piw(a)

Wi�cej szczeg��w
Wystawiono 1 piw(a):
PsYcHoL.

Do��czy�: 22 Pa� 2010
Sk�d: Zamo��
Postawi� 1 piw(a)
Ostrze�e�:
 1/5/10
 #13   Wys�any: Pon 04 Cze, 2012 13:42   
Hahahahaha , po pierwsze na eldo mia�em 66:1 . Nie moja wina �e zwi�kszyli exp do 500 k , a mam dopiero z 350 k ... Co mo�e jak go kupi�em to mo�e mam nim nie gra� albo wyrzuci� ... ? �a�osne , to �e gram latiosem nie znaczy �e jestem "noobem" , hell te� ma latiosa , a staty ma oko�o 2/3:1 . Gram dobrze i jeszcze mam latiosa , wyexpie go do 200 to go zmieni� . Co wam da to �e legendy jeszcze bardziej zdro�ej� ... ? Chcecie �eby serwer pad� ? I tak ju� s� wystarczaj�co drogie . A kto� by kupi� latiosa wtedy i by by�a taka sama sytuacja wi�c co dadz� ceny ... ? Kto� napisa� �e lepiej �eby latios nie u�ywa� transform i metro na raz , wtedy to mewtwo by�by lepszy , a latios nadal by�by drogi - bezsens . Jestem za obni�eniem expa i uniemo�liwieniem resetowania poka .

PS. "Cwelebi" to g�wno , transform i pozdro . Bastio zata�czy wok� niego jak balerina na scenie ... Latios mo�e jest bardzo dobry ale jak kto� ogarnia to sobie jako� poradzi . A Wy niewa�ne czy macie skilla czy nie to od razu LATIOSSSS ... Par� razy zmieni�em poka i jak zabi�em 3 pod rz�d tak jak latkiem to od razu by�o we� Ty to tylko latiosem umiesz gra� a ja wtedy Arti gra�em ... <facepalm>

Do��czy�: 03 Cze 2012
 #14  Wys�any: Pon 04 Cze, 2012 13:54   
Ja uwazam ze powinno sie usunac jego duze obrazenia i zmienic na kradniecie ammo albo tworzenie fali

#15  Wys�any: Pon 04 Cze, 2012 14:28   
Przeciez legenda za 30zl musi byc mocna a ja nie mam pretensji do maryskowo tylko tak pisze bo pokeemon z aglity i rower + 10 lin ucieczek to to tez troszke denerwuje.

Do��czy�: 06 Maj 2012
Postawi� 1 piw(a)
 #16  Wys�any: Pon 04 Cze, 2012 14:55   
Dlatego proponuj� legend� 8-15 z� i co restart trzeba od nowa kupi� ? ;] Pomy�lcie logicznie , taki hellboy kupi� raz z 3 legendy i ma je na sta�e i to ma by� zysk dla serwera ? �mieszne :)
Je�eli legendy staniej� , poprawicie te skille i tylko na jeden sezon czy dwa no to pr�dzej sprzeda� wzro�nie ...
bY PsYcHoL.: Zauwa�, �e co sezon s� nowe legendy, kt�re mog� by� mocniejsze i lepsze. Gdy wchodzi nowy sezon wchodz� nowe pokemony. Je�li s� lepsze to latek w ko�cu stanie si� taki jak zwyk�y pokemon... Poza tym mo�e z 5 os�b ma latka -,-

Do��czy�: 28 Wrz 2009
Sk�d: Z pola uprawnego
Piwa: 111/3
 #17  Wys�any: Pon 04 Cze, 2012 16:12   
Kto� tu pisa�, �e gram tylko bastio (tak to zrozumia�em).
Bastio gra�em raz, przed restartem, wbi�em 200lvl bardzo szybko i gra�em czym� innym, wi�c lito�ci, bo wyolbrzymiacie mi to, jakbym gra� nim wieczno��.

Forever napisa�/a: « Zaznacz »
po pierwsze na eldo mia�em 66:1

O JAAAA, ale ty jeste� dobry, naucz mnie tak gra�... a sorry, grasz sratiosem.
350k expa nie ma 200lvl'a XD ciekawy sezon si� zapowiada (kt�ry pewnie b�dzie trwa� znowu miesi�c, czyli ze 2 poki 200lvl b�d�).
Latios mo�e jest bardzo dobry ale jak kto� ogarnia to sobie jako� poradzic.

Pozw�l, �e to przemilcz�, bo nie wiesz co piszesz (patrz r�wnie� pocz�tek PS., kt�rego tutaj nie wstawi�em).

ja wtedy Arti gra�em ... <facepalm>

No tak, 800dmg i stoi (without potions), czuj si� jak dobry gracz.

Insane napisa�/a: « Zaznacz »
a ja nie mam pretensji do maryskowo tylko tak pisze bo pokeemon z aglity i rower

Tak, co map� mam ROWER, gzgz.
Insane napisa�/a: « Zaznacz »
+ 10 lin ucieczek

Mo�e od razu 40.

Travis napisa�/a: « Zaznacz »
Ja uwazam ze powinno sie usunac jego duze obrazenia i zmienic na kradniecie ammo albo tworzenie fali

Kradni�cie ammo... chyba nie wiesz co piszesz ; o.
Tworzenie fali to ju� troszk� m�drzejsza �cie�ka.

Mathieu napisa�/a: « Zaznacz »
latego proponuj� legend� 8-15 z� i co restart trzeba od nowa kupi� ?

Og�lnie ceny s� dobre, tylko latek troch� (wg. mojej opinii) za du�o bije z pasywa mewtwo, bo je�eli kto� na 170lvl'u zabija� mnie na 2 trafienia z glocka w cia�o, kiedy mam 200+ hp to chyba co� nie tak.

hevodrixer napisa�/a: « Zaznacz »
a mojej dark lugi si� nikt nie czepia

Nie spotka�em jej przez ostatni miesi�c, to si� nie wypowiem.

napisa�/a: « Zaznacz »
bY PsYcHoL.: Zauwa�, �e co sezon s� nowe legendy, kt�re mog� by� mocniejsze i lepsze.

No chyba tylko transform + mega drain albo agility.
Ostatnio zmieniony przez Maryskowo Pon 04 Cze, 2012 16:17, w ca�o�ci zmieniany 3 razy  

Do��czy�: 22 Pa� 2010
Sk�d: Zamo��
Postawi� 1 piw(a)
Ostrze�e�:
 1/5/10
 #18  Wys�any: Wto 05 Cze, 2012 14:12   
Maryskowo napisa�/a: « Zaznacz »

No tak, 800dmg i stoi (without potions), czuj si� jak dobry gracz.

Yhym 13 lvl to chyba si� nawet 2 tysi�ce leczy ;/

InSaNe napisa�/a: « Zaznacz »
10 lin ucieczek

Prawda Marykowo, li sporo u�ywasz.

Na latios'a najlepsze s� "agliciarze" ...

CoMe_On
KKS LECH 1922 - 2012

Ostrze�e�:
 2/5/10
 #19  Wys�any: Sro 06 Cze, 2012 19:51   
PsYcHoL. napisa�/a: « Zaznacz »
bY PsYcHoL.: Zauwa�, �e co sezon s� nowe legendy, kt�re mog� by� mocniejsze i lepsze.

A po jak� �e tak powiem choler� jeszcze nowsze Legendy ?? ?. Jeszcze wam ma�o ?.
Nie wiem co tu mo�na jeszcze doda�. Wg. mnie legendy powinny by� resetowane co sezon. No i lekko ta�sze. Wracaj�c do Exp Table, Powinno by� sporo obni�one. Nie da si� gra� Hellboj ma dopiero 106lv a Forever to ju� sam nie wiem :)

Ostatnio zmieniony przez CoMe_On Sro 06 Cze, 2012 19:52, w ca�o�ci zmieniany 1 raz  

Dj Koksik To Ja
CzitEr ^.-

Do��czy�: 07 Lis 2009
Sk�d: Ps@ry
Piwa: 32/75
Ostrze�e�:
 1/5/10
 #20  Wys�any: Sro 06 Cze, 2012 23:47   
Sorki �e si� wtr�ce.

Uwa�am tak jak Maryskowo (sorki �e bez kolorku panie :PP ) takie legendy jak latiosy i celebi to dla mnie beznadzieja... nie tyle poki co gracze kt�rzy nimi graj� (bez obrazy oczywi�cie mowi� og�lnie to co my�l�) kt�rzy uwaza�aj� si� za "dobrych" bo maj� staty 60-x a tak naprawde innymi pokami nie ogarniaj�...

Ale prawda jest taka �e serwer MUSI si� z czego� utrzyma�... gdyby nie legendy to co ? p�aciliby�my za przeproszeniem Dup� ?. Zyski musz� by�... (na op�ate serwera) wi�c te� nie gadajcie zbyt na te legendy ale owszem latios to przesada ten psywave...

Wy�wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie mo�esz pisa� nowych temat�w
Nie mo�esz odpowiada� w tematach
Nie mo�esz zmienia� swoich post�w
Nie mo�esz usuwa� swoich post�w
Nie mo�esz g�osowa� w ankietach
Nie mo�esz za��cza� plik�w na tym forum
Mo�esz �ci�ga� za��czniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: